Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Frontline reolsystem

En fleksibel og stabil træreol

Frontline træreolen er en del af vores udvalg af træreolsystemer, som også indeholder Slimline træreolen. Som navnet Frontline antyder, er hylderne placeret mod fronten af reolen og flugter stort set med gavlene. Afstanden mellem hyldeforkanten og gavlen er kun 5 mm.

Frontline træreolen leveres som standard i to versioner – enkelt- eller dobbeltsidet, begge med standardkonfiguration for nem bestilling. Du kan dog bestille et individuelt tilrettet reolsystem ved at vælge mellem vores store udvalg i træ- og stålhylder samt mellem komponenter med mange forskellige funktioner.

Frontline reolen er nemt at samle og kræver ingen eksperthjælp eller specialværktøj. Reolfagene samles ved enten at bruge en åben stålramme eller en træbagside, og begge disse løsninger gør det nemt at tilføje eller fjerne enkelte reolfag, uden at skulle demontere de øvrige fag.

Frontline reolen leveres som standard i bøg- eller birkefinér men kan også leveres i andre træsorter eller i malede udgaver. Se de tekniske specifikationer under Downloads for flere detaljer.

Skal samles ja
Materiale malet MDF, fineret spånplade
Konstruktion trægavl
Forbindelseselementer afstandsramme, træ bagvæg
Gavle trægavl, displaygavl i træ
Moduldybde mm 250, 300, 400
Modulbredde mm 750, 900, 1000
Modulhøjde mm 920, 1220, 1520, 1820, 2120