Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Slimline reolsystem

En smart og stabil træreol

Slimline træreolen tilbyder et af de mest effektive og fleksible designs på markedet og er baseret på samme principper som vores anden træreol Frontline. Slimline adskiller sig med de lige gavlkanter samt ved afstanden på hele 26 mm mellem hyldeforkanten og gavlenes forsider.

Slimline reolen leveres i de to varianter enkelt- eller dobbeltsidet. Systemet fås i en standardudgave, men det er også muligt at skabe et individuelt tilrettet reolsystem, der passer til netop dit biblioteks krav og behov.

Vi tilbyder et bredt udvalg af stål- og træhylder, der passer til Slimline træreolen. Forskellige komponenter med forskellige funktioner kan tilpasses reolsystemet efter dit behov og dine ønsker.

Reolen er nemt at samle og kræver ingen eksperthjælp eller specialværktøj. Reolfagene samles ved enten at bruge en åben stålramme eller en træbagside, og begge disse løsninger gør det nemt at tilføje eller fjerne enkelte reolfag, uden at skulle demontere de øvrige fag.

Slimline reolen leveres som standard i letdampet bøge- eller birkefinér men kan også leveres i andre træsorter eller i malede udgaver. Se de tekniske specifikationer under Downloads for flere detaljer.

Skal samles ja
Materiale malet MDF, fineret spånplade
Konstruktion trægavl
Forbindelseselementer afstandsramme, træ bagvæg
Gavle trægavl, displaygavl i træ
Moduldybde mm 250, 300, 400
Modulbredde mm 750, 900, 1000
Modulhøjde mm 920, 1220, 1520, 1820, 2120