Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Rummeligt skolebibliotek

International School of Stavanger er en privatskole beliggende i idylliske Madla bydelen i Stavanger. Oliealderen medførte at mange udenlandske familier etablerede sig i Rogaland, og i 1966 blev den amerikanske skole grundlagt i Stavanger. Skoleklasserne var imidlertid spredt på flere skoler rundt omkring i byen, men i 1982 kunne de samles i en fælles skolebygning. Skolen har i dag ca. 540 elever, hvor 40 nationer er repræsenteret, de fleste fra USA, England og Norge.

Sammen med Senab Eikeland Stavanger har BS Eurobib leveret nye reoler, skranke, billedbogskrybber og siddepuder til skolebiblioteket MS/HS Library (Middle School and High School).

Biblioteket er rummeligt og udstyret med mange ressourcer, der giver mulighed for mange forskellige aktiviteter. Flere af biblioteksmøblerne er med hjul, der giver en fleksibilitet og let kan flyttes, når gulvarealet eksempelvis skal omdannes til arrangementer.

De runde reoler skaber små rum i biblioteket og den solgule farve giver en varme og friskhed til rummet, og står i fin kontrast til de neutrale farver på de øvrige biblioteksmøbler.

Organiske siddeområder og en specialbygget trappe giver plads til fællesskab og socialt samvær på tværs af klassetrin. Puffer, siddepuder, sækkestole og fleksible stole gør at eleverne kan variere siddestilling alt efter aktivitet og hvad der er mest behageligt.

Billeder
  • Tom Haga

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder