Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Bogvogne & afleveringsskabe

Vores første bogvogn blev lanceret for mere end 50 år siden, og mange af dem ruller stadigvæk.

Med vores afleveringsskabe gør du det nemt for de besøgende at aflevere bøger og medier. Hav selvbetjeningsstationer ved skranken, i indgangsområdet eller endda udendørs.

23 produkter
Sorter ud fra

Velkommen til vores omfattende udvalg af bogvogne og afleveringsskabe. Begge produktgrupper er essentielle værktøjer i bibliotekets logistik og daglige arbejde. 


Vi har biblioteksvogne til alle formål


Vores store sortiment af bogvogne tilbyder en bred vifte af muligheder til forskellige krav og præferencer. Fra de enkle varianter som Halland, Øland og Ørestad til de mere rummelige varianter som Gotland og Ven med større kapacitet og rummelighed. For dem, der søger en mobil mini-reol, tilbyder vi vores XL bogvogne med ekstra højde, som er ideelle til udstillinger. 


Ergonomi i fokus


Alle vores bogvogne har store letkørte hjul, som nemt kan bremses, og nogle såsom Crossrunner, Ergoline og Larry er designet med ekstra fokus på ergonomi. Disse vogne har, ligesom de fleste andre, skråtstillede hylder som kan flyttes, og som dermed er nemme at justere iht. din arbejdsstilling.


Bogvogne til enhver indretning


Vores bogvogne findes i mange forskellige farver, materialer og designs, der matcher bibliotekets øvrige indretning. Fra tidløse sorte og hvide varianter til farvestrålende varianter. De mere klassiske træfarver som bøg, birk og eg, kan du også finde hos os, og vi har de fleste på lager til omgående levering. Har du brug for en helt speciel farve, så kontakt gerne vores kundeservice, så er vi også klar til at hjælpe med det. 


Afleveringsskabe til selvbetjening


Vores udvalg til afleveringsskabe til både indendørs og udendørs brug er ideelle til selvbetjening. Vores udendørs skab er testet igennem flere år udendørs på vores hovedkontor i Holsted, Danmark, og er ideel til afleveringer udenfor åbningstid. 


Størrelse og kapacitet


Vælg din favorit ved at overveje faktorer som størrelse, kapacitet, manøvredygtighed og konstruktion. Uanset hvilken variant du vælger, garanterer vores produkter optimal funktionalitet og holdbarhed, der opfylder kravene i selv krævende offenetlige miljøer. 


Vi forbedrer og udvikler for dig


Vi arbejder fortsat ihærdigt på at forbedre vores brede sortiment samt at udvikle nye produkter. Alt sammen for at kunne lette og effektivisere dit daglige arbejde.