Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Det nyrenoveret bibliotek har stor fremgang i besøgstal

I den første åbningsmåned var besøgstallet på Billund Bibliotek 6.380, en stigning på 20% i forhold til samme måned sidste år.

Billund er Børnenes Hovedstad! Billund Kommune har en vision om at gøre byen til et godt sted at vokse op og udvikle sig til skabende verdensborgere med viden og færdigheder, der er skabt gennem læring, leg og kreativitet. Målet er at resultater, projekter og viden også skal komme børn til gavn regionalt, nationalt og internationalt.

Visionen om at gøre Billund til et både nationalt og internationalt samlingspunkt for børn, kreativitet, leg og læring er skabt af Billund Kommune og LEGO Fonden i 2012.

Som en del af denne vision, er Billund bibliotek blevet renoveret og moderniseret og er med til at skabe rammer for børns kulturelle oplevelser, aktive kulturproduktion og kreative læring.

Biblioteket er i alle detaljer designet med fokus på at inspirere børn og mennesker i alle aldre til at lære og udforske nye emner baseret på en blanding af fri leg, udforskende læring og fysisk bevægelse.

Ole Bisbjerg, leder af biblioteker, borgerservice og museer udtaler:
”Det er meget glædeligt, at borgerne allerede så kort tid efter åbningen har taget det nye bibliotek til sig. Vi har mange glade besøgende børn og voksne, der er positivt overraskede over den spektakulære indretning og de mange tilbud og muligheder, der er på biblioteket i Børnenes Hovedstad”.

Indretningsdesign og space planning: Rosan Bosch Studio

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder