Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Ordrup magasin displayreol

Fristende display, funktionel opbevaring

Form følger funktion! Ordrup magasin displayreol er bygget til både display og opbevaring. Opdag nye titler eller find det blad du leder efter, med det samme!

De transparente akrylplader på reolens låger giver både vejledning og inspiration. Bag lågerne kan du finde tidligere udgaver, som er nemt og logisk opbevaret. Reolen har også plads til opbevaring af opretstående A4 kasser.

Grundet Ordrup magasin displayreolens alsidige design kan den bruges som en integreret del af et komplet interiør koncept eller som et udtryksfuldt stand-alone møbel. Ordrupreolens overordnede design følger Lingo træreolens design med lodrette stolper og malede gavle; reolen er yderligere suppleret med malede låger og akryl displayplader. Derfor passer den perfekt til flere af vores øvrige produkter som f.eks. Slimline reolsystemet, Singles, Box krybber og 60/30 reolsystemet med Londongavle.

Brug displayreolen mod en væg eller som rumdeler, hvor den kan være med til at skabe den rigtige atmosfære.

Ordrup magasin displayreolen fås både enkelt- og dobbeltsidet og leveres som standard i malet MDF i alle NCS og RAL farve. Se de tekniske specifikationer under Downloads for flere detaljer.

Skal samles ja
Materiale malet MDF, fineret spånplade
Højde 1520/1820/2120 mm
Dybde 360 mm (enkeltsidet)/690 mm (dobbeltsidet)
Bredde 346 mm (start fag)/324 mm (efterfølgende fag)
Brochurer og kataloger Ordrup
Monteringsvejledning Ordrup
Tekniske specifikationer Ordrup, Singles