Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Bæredygtigt kombibibliotek som byens hjerte

Jægerspris er et kombibibliotek, hvor kulturfunktioner er blevet slået sammen med skole- og folkebibliotek. Hvert rum er tilegnet en bestemt målgruppe, så hvad enten du skal træne, finde din nye yndlingsbog, studere eller holde frikvarter, så er dette stedet.

Biblioteket bygger på værdier om genbrug og bæredygtighed, hvorfor bygningen er renoveret og de gamle reoler genbrugt. En bygningsarkitekt har stået for renoveringen, mens Lammhults Biblioteksdesign har stået for vægfarver og indretning. Ved at modernisere reolerne med nye gavle og placere de blå og røde reoler strategisk i forhold til de nye røde gulve, står biblioteket i dag med en imødekommende og unik farvesætning.

Indgangen er indrettet som et livligt loungeområde med vægfolier, der tydeligt viser, hvor du skal hen, hvis du skal til træning eller på biblioteket. I børneafdelingen giver en vægfolie følelsen af at træde ind i skoven. Dette bliver suppleret af små siddetræstammer samt en hytte, hvor børnene kan sidde i rolige omgivelser og fordybe sig i bøgernes verden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder