Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Kulturelt vartegn med over en million bøger

Mohammed bin Rashid Bibliotek i Dubai er et karakteristisk center for kultur og viden beliggende langs kanalen Dubai Creek og designet som en traditionel islamisk talerstol. Biblioteket er fordelt på syv etager og har over en million bøger på flere forskellige sprog i både fysiske og digitale formater. Lammhults Biblioteksdesign vandt udbuddet om at designe og indrette det imponerende bibliotek i den majestætiske bygning.

Bygningen indeholder ni forskellige biblioteker med blandt andet medier og kunst, fagbøger, internationale tidsskrifter, kort og atlas, børne- og ungdomsbøger samt en særlig samling af arkivmateriale. Derudover er der et inden- og udendørs amfiteater, et litterært museum og udstillingsrum, et konferencecenter, en to-etagers café og en gavebutik.

Dette fantastiske bibliotek tilbyder et sted for intellektuelle, litterære og fantasifulde sjæle i hele regionen – ja, faktisk hele verden. Biblioteket er miljøvenligt og lever op til de højeste standarder inden for bæredygtighed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder