Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Ystad Bibliotek er det mest besøgte kulturelle mødested og har gennemgået en større renovering i 2016

Ystad, der er placeret på den svenske sydkyst, er en markedsby med en blanding af middelalder- og moderne, urbane miljøer. Henning Mankell; en af Sveriges mest kendte forfattere bruger Ystad som lokation i hans bøger og film omkring kriminalinspektør Kurt Wallander og gør i dag Ystad til ikke kun en turistby, men også en filmlokation.

Ystad Bibliotek er det mest besøgte kulturelle mødested i Ystad. Bygningen er tegnet af arkitekten Claes B Persson og blev inviet i 1983, men har i løbet af 2016 gennemgået en større renovering. Biblioteket har fokuseret på at gøre den nye børneafdeling attraktiv for de yngste brugere; det omfatter også de store reolsystemer i lyse farver med integrerede siddepladser, der indbyder dig til at sidde ned og læse, sammen med andre siddepladser og hyggelige områder, hvor børn og unge kan slappe af.

Det har været vigtigt at fokusere på miljøet igennem hele processen; lige fra genbrug og ombetrækning af gamle stole, der bruges i caféen, til et miljøcertificeret trægulv, der er lagt i hele biblioteket.

Alle Frontline reolsystemer er monteret med hjul for fleksibilitet og kan flyttes ved forelæsninger og kulturelle arrangementer. Ordup displayreol er perfekt placeret i biblioteket og gør indholdet let tilgængeligt, mens Info pods med integreret LED lys er placeret tæt på indgangen til information og hjælp fra personalet. Book Tower på hjul anvendes til fritstående udstilling af lydbøger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder