Product added to basket

  • logo
  • 0 0

FSC

FSC®-certificerede biblioteksmøbler

 

Vi forstår vigtigheden af bæredygtighed og kvalitet - derfor er en stor del af vores bibliotekmøbler FSC-certificeret. FSC® (Forest Stewardship Council®) er en international mærkningsordning, der dokumenterer, at FSC-certificerede produkter stammer fra ansvarligt skovbrug og andre kontrollerede kilder.

Vores FSC-certificerede biblioteksmøbler er fremstillet med omhu og fokus på detaljerne. De er designet til at skabe en indbydende og inspirerende atmosfære i biblioteket, samtidig med at de overholder de højeste miljøstandarder. Vi er forpligtet til at øge andelen af bæredygtigt råmateriale i vores produkter og dermed støtte ansvarligt skovbrug – for en bedre verden.

Vi har investeret i et Chain-of-Custody multisite certifikat (FSC-C 144988), udstedt af FSC, som dokumenterer, at vi tilbyder træ fra ansvarligt skovbrug og andre kontrollerede kilder. Ved at samarbejde med certificerede leverandører kan mange af vores biblioteksmøbler fås med træ fra ansvarligt skovbrug og andre kontrollerede kilder.

Kontakt os for yderligere information.

FSC-certificeret Lingo reolsystem (Lundtofte Skole, Lyngby, Danmark)

FSC-certificeret Lingo reolsystem (Lundtofte Skole, Lyngby, Danmark)

Hvorfor FSC-certificeret?

 

Forest Stewardship Council (FSC) er en global organisation dedikeret til at bevare skove og fremme ansvarligt skovbrug. Når du vælger FSC-certificerede møbler til dit bibliotek, bidrager du til bevarelsen af verdens skove, beskyttelsen af dyreliv og støtte til lokalsamfundet. Hos Lammhults Biblioteksdesign A/S sætter vi en ære i at kunne tilbyde et bredt udvalg af FSC-certificerede biblioteksmøbler, der kombinerer æstetik, funktionalitet og bæredygtighed.

Ifølge FSC giver skove, der forvaltes i overensstemmelse med deres principper og kriterier, retfærdige arbejdsforhold, respekt for oprindelige samfund og lokale befolkninger samt strenge miljøkontroller.

I en FSC-certificeret skov, bliver træer, der fældes, erstattet eller får lov til at regenere naturligt. Alt træ spores fra skoven til forbrugeren. Hver forbindelse mellem skoven og forbrugeren er certificeret for at kunne identificere, hvilket træ der stammer fra ansvarligt skovbrug, og hvilket der ikke gør.

 

 

 

 

 FSC Certifikat