Product added to basket

  • logo
  • 0 0

FSC Certificering

For en bedre verden

Vores mål er et bæredygtigt samfund, hvor fremtidens generationer vil få samme muligheder, som vi har i dag. For at nå det mål støtter vi bæredygtig produktion og forbrug.

Træ fra bæredygtigt skovbrug

Vi arbejder på at øge andelen af bæredygtige træråmaterialer i vores produkter og dermed støtte bæredygtigt skovbrug for en bedre verden.

Regeringer og lokale myndigheder har indarbejdet krav om lovligt og ansvarligt indkøbt træ i deres indkøbspolitikker.

Som virksomhed har vi investeret i et CoC Multi-site certifikat (FSC-C 144988), som gør det muligt for os at dokumentere, at vi tilbyder træ fra bæredygtigt skovbrug. FSC (Forest Stewardship Council) er en international mærkningsordning, som dokumenterer, at mærkede varer har oprindelse i skovområder, der udnyttes bæredygtigt.

Ved at samarbejde med certificerede leverandører kan de fleste af vores reolsystemer fås med træ fra bæredygtigt skovbrug.

Kontakt vores salgsafdeling, hvis du ønsker yderligere information.

 

Download

  

Hvad er bæredygtigt skovbrug?

Ifølge FSC, sikrer skove, der forvaltes i henhold til deres principper og kriterier, ordentlige vilkår for arbejderne, respekt for oprindelige befolkningsgrupper og lokalbefolkningen samt streng miljøkontrol.

FSC-mærket garanterer, at de fældede træer erstattes af nyplantninger eller får lov til at regenerere naturligt. Alt træ følges fra skov til butik. Alle led fra skov til forbruger er certificerede for at tydeliggøre, hvilket træ der er fra bæredygtige skovbrug, og hvilket der ikke er.

Kilde: Forest Stewardship Council