Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Biblioteket i kløften

Rælingen Kommunes kultur- og fritidscenter i Fjerdingby åbnede dørene i september 2022. Den nye storsal skal fungere både som et mødested for kultur og som et samlet tilbud inden for sundhedstjenester. Den moderne bygning er blevet navngivet Ravinen, da den er bygget i en gammel kløft, og den har en imponerende loftshøjde og store vinduer. Biblioteket, som har fået en central placering over tre etager, har nogle steder glastag, og lyset sammen med den rummelige loftshøjde skaber en åben og indbydende atmosfære.

BS Eurobib i Norge har haft fornøjelsen af at levere alle reoler, skranker, sidde- og bordmøbler samt det meste af det løse inventar.

Børneafdelingen er placeret på den nederste etage med separate områder til formidling og mindre børn. På den midterste etage finder man voksen- og ungdomsafdelingen. Her er der en skranke til vejledning og et større, fleksibelt område, der let kan omdannes til en arena for arrangementer efter behov. På mezzaninen er der skabt plads til lidt mere afskærmede siddepladser og en hyggelig læsesal.

Billeder
  • Helge Eek

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder