Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Mediebibliotek med fokus på komfort og pladsudnyttelse

La Poterie Bibliotek er fra 2020 og ligger i Suresnes i Frankrig. Biblioteket er placeret i stueetagen og har et areal på 400 m2.

Biblioteket tilbyder services og samlinger inden for blandt andet bøger, DVD’er, CD’er og vinylplader, som er tiltænkt alle typer brugere.

På grund af sin placering i stueetagen var der flere arkitektoniske begrænsninger (begrænset lys, mange bærende stolper, osv.), hvilket har stillet endnu højere krav til indretningen af biblioteket. Udvalget af møblerne samt indretningen er blevet tilpasset de forskellige områder på biblioteket, og der er forsøgt at tage mest mulig hensyn til de besøgende ved at anvende modulopbyggede biblioteksmøbler og møbler i forskellige niveauer.

I samarbejde med BC Intérieur har La Poterie Bibliotek fået en munter og fleksibel biblioteksindretning, der på en og samme tid er visuelt sammenhængende og tydeligt differentierede! Det succesfulde samarbejde har skabt et kulturelt rum, der inviterer borgerne til at komme ind og bruge tid på biblioteket ved at lytte til en plade i store lænestole, læse en god historie eller sjov tegneserie på behagelige puffer eller arbejde sammen i mindre grupper.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder