Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Det renoverede skolebibliotek har en positiv effekt på læringsmiljøet

Skolen med 500 elever, der primært kommer fra områder med socioøkonomisk lav status, har til huse i bygninger, der var godt brugte og nedslidte. Biblioteket er siden 2013 løbende blevet renoveret og genåbnede i 2016. Tiden og investeringen har båret frugt og afspejles i både øget jobtilfredshed blandt medarbejdere og forbedrede studieresultater blandt eleverne.

Vores Frontline reolsystem med sortmalede endegavle og hylder i egefiner er brugt hele vejen igennem biblioteket, suppleret med en skranke i samme farve og bogvogne fra Plus-serien.

Biblioteket fokuserer især på eksponering og at gøre bøger og andet materiale let tilgængeligt ved at anvende symboletiketter til mærkning af bogrygge. Eksponeringsholdere i et iøjnefaldende format som f.eks. Owl, Rabbit, Wolf og Lion anvendes som fokuspunkter til bøger og andre medier på en inspirerende og fornøjelig måde. Ved siden af "letlæst" reolen sidder uglefamilien på væggen og viser spændende bogtitler!

Eksponeringsholdere anvendes i vid udstrækning og sorte udstillingslister i forskellige længder supplerer den øvrige indretning perfekt med placeringer både på væg og reolernes endegavle. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder