Product added to basket

  • logo
  • 0 0

En samfundsoase

Navnet på biblioteket er valgt af det lokale samfund til ære for Southwarks rige kulturarv og Una Marson, som er en elsket Southwark heltinde og den første sorte kvindelige programtilrettelægger på BBC hyldet for sine bidrag til den litterære verden.

Det nye bibliotek er en oase i samfundet til afslapning, læring, inspiration og social interaktion – uanset alder. Da Una Marson har været en inspirationskilde for utallige mennesker, er det passende, at biblioteket er blevet opkaldt efter hende.

Biblioteket tilbyder traditionelle services som bog- og DVD-udlåning, aviser og tidsskrifter, adgang til pc’er, print- og kopi, mødelokaler, studiepladser, gratis Wi-Fi og en selvbetjent sundhedskiosk. Biblioteket inkluderer også et innovationsrum, der giver mulighed for at afprøve nye programmer og services.

Biblioteket er placeret i stueplan i en bygning med boligarealer på de øvrige etager. Lokalerne kan tilgås via hovedbibliotekets indgang inden for normale åbningstider og via en separat indgang uden for åbningstiden. Biblioteket og fællesområderne vender ud mod en ny, offentlig plads på 198 kvadratmeter. Der er to mødelokaler i biblioteket og et aktivitetsrum, der bliver brugt til legerum om morgenen på hverdage. Aktivitetsrummet har træpaneler på væggene samt en slidstærk og vandafvisende gulvbelægning. Det er, sammen med mødelokalerne, udstyret med projektionsfaciliteter og åbner direkte ud til børnebiblioteket via skydedøre.

Biblioteket er fuldt tilgængeligt og nemt at komme rundt i, da det er placeret på den samme etage. Der er opbevaring til både store og små genstande, og det naturlige lys får rummet til at føles let og lyst.

Billeder
  • Matt Clayton

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder