Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Newport Pagnell Bibliotek

Newport Pagnell Bibliotek, Storbritannien 

Newport Pagnell Bibliotek åbnede dørene til offentligheden i december 2019 efter en gennemgående renovation.

Thedesignconcept ltd. vandt udbuddet om at designe og installere reoler og øvrige biblioteksmøbler.

Efter et detaljeret brief fra LGSS var thedesignconcept ltd. i stand til at designe et bibliotek med forskellige afgrænsede zoner, som appellerer til alle aldre med en stor visuel gennemslagskraft.

> Læs mere om projektet

Farverig grafik og fleksibilitet

Vores Ratio reolsystem med hjul tilbyder komplet fleksibilitet, og gør det nemmere for biblioteket at afholde arrangementer.

Displaygavle sørger for at bogbeholdningen løbende kan opdateres, og at besøgende let kan finde de bedst solgte titler eller anbefalinger.   

LGSS ønskede et selvforsynende bibliotek, da der ikke altid er personale til rådighed. Selvbetjeningsområdet gør det nu muligt for de besøgende at låne og aflevere bøger efter behov.

Brugen af karakteristiske møbler og grafik definerer tydeligt børnebiblioteket. Til minde om månelandingen i 1969 – samme år som Newport Pagnell Bibliotek åbnede – er der en farverig raketgrafik, der komplementerer læseraketten placeret i midten af børnebiblioteket. Ved vinduerne er der bløde siddemøbler, som forældre kan slappe af på, mens børnene leger. Området kan også anvendes som stillezone til at fordybe sig i en god bog. 

 Tusinde tak for det fantastiske design og de møbler, vi har fået på Newport Pagnell Bibliotek. Da vi begyndte at stille alle bøgerne tilbage på hylderne, gav alle fra bibliotekspersonalet udtryk for, hvor genialt det nye bibliotek er blevet, og at det har ”wauw-effekt” – især raketten og væggrafikken i børnebiblioteket.”

- Helen Bowlt – Biblioteksservicechef

 

 

 

Produkter anvendt til Newport Pagnell Bibliotek

Andre projekter