Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Kungsörs Bibliotek har fornyet deres faciliteter, møbler og indretning for at imødekomme nutidens krav til et moderne bibliotek. Nyt gulv, overflader og møbler giver de besøgende et bibliotek, som både er moderne og indbydende!

Biblioteket har blandt andet valgt at investere lidt ekstra for at få børn og unge til at føle sig velkommen i biblioteket og har fokuseret på at skabe forskellige zoner i biblioteket, som ikke kun giver et behageligt miljø, men også gør det nemt at finde.

Lammhults Biblioteksdesign har leveret Slimline reolsystem med topmoneteret Big Book belysning. Reolerne har gavle og tophylder i hvidpigmenteret birk, hylderne er i sølvfarvet stål. Det samme reolsystem er brugt i tidsskriftsafdelingen; Slimline på hjul med displaygavle i den øvre del og med skabe til at dække den nedre del. Elektriske højdejusterbare skranker; Concertina, skaber tydelige informationspunkter i biblioteket og skaber et ergonomisk arbejdsmiljø for personalet.

Biblioteket har suppleret indretningen med en serie af produkter fra Eurobib Direct. Maria eksponeringspodier kombineret med Owl eksponeringsholdere præsenterer bøgerne på en lettilgængelig måde. Quattro udstillingstårn - her i orange, er et godt alternativ til bogkarrusellerne, som ses på en række biblioteker, imens Box billedbogskrybber både har eksponerings- og opbevaringsrum i børneafdelingen. Strategisk placerede Flatline og Eureka søgestationer, tydelig skiltning på reolerne og symboletiketter på børnebøger guider de besøgende igennem biblioteket.

Gennemtænkt og tydelig i enhver detalje for både børn, unge og voksne!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder