Product added to basket

  • logo
  • 0 0

My Hive

My Hive

Design: Poul Christiansen

Akustisk siddemøbel og arbejdsstation

My Hive er et fleksibelt siddemøbel og arbejdsstation, der fås i to forskellige modeller: En rummelig, rektangulær og en sekskantet.

Begge modeller fremstår med et elegant og minimalt udtryk: I stedet for ben, er bordpladen integreret i de lydabsorberende skærme. Mekanismen til at højdejustere bordet er skjult bag lynlåse. Og under bordet er der en bakke så kablerne ligger skjult.

De sekskantede My Hive kan placeres i dynamiske klynger, som skaber privatliv i et åbent biblioteksområde. My Hive hjælper til at forbedre det akustiske miljø, der giver kunderne mulighed for at holde fokus i en privat zone.

Bemærk at vi forhandler hele sortimentet fra Abstracta.

Læs mere...

Arbejdsstationernes bordplade er placeret mellem lydabsorberende skillevægge, hvilket forbedrer enhedens samlede elegance. Dette hjælper til mere privatliv og mindre baggrundsstøj fra omverdenen.

Skærmen består af en lydabsorberende fyldning, monteret inde i en massiv træramme. Begge sider af skærmen er polstret med stof. Den fastmonteret eller højdejusterbare bordplade er lavet i hvid laminat.

Materiale textil stof, massivt træ
Bredde 2010/1610 mm
Højde 1350 mm
Højdejusterbar 685 - 1185 mm
Brochurer og kataloger myhive-productsheet20181.pdf

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe dig...