Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Hvem er vi

Vi designer fremtidens bibliotek - i dag

 

Vi er specialister i biblioteksindretning. Vi designer prisvindende offentlige biblioteker, akademiske biblioteker, skolebiblioteker og specialistmiljøer og bestræber os på at gøre ethvert bibliotek til en betydningsfuld oplevelse for både individer og samfund.

Vores professionelle team består af indretningsarkitekter, teknikere og salgskonsulenter, som altid tilpasser arbejdet efter det enkelte projekts behov og krav for at skabe meningsfulde og stemningsfulde rum, der kan bidrage positivt til fællesskabet. 

Vi designer en verden af inspiration, står for biblioteksindretninger - fra vision til installation - og samarbejder med førende arkitekter, designere og andre fagfolk i udviklingen af design og funktionalitet af biblioteker og biblioteksmøbler. 

 

 

 

 


Biblioteksindretning er en del af vores DNA. Vi brænder for at skabe inspirerende biblioteker, der opfylder individuelle krav inden for design og udvikling.

> Forretningsområder


Vi håndterer alle biblioteksprojekter - fra udvidelse og renovering af eksisterende installationer til indretningsdesign af nye biblioteker og offentlige rum. 

> Designproces


Vi skaber biblioteker, der følger med tidens udvikling. Kontakt vores erfarne indretningsarkitekter, når du ønsker at modernisere dit bibliotek eller skabe et nyt.

> Mød vores team


Vi tilbyder rådgivning til vores kunder i forberedelsen af udbud og kan være en strategisk partner for biblioteker, arkitekter, designere og konsulenter.

> Udbudsrådgivning

 

 

 

 


Bæredygtighed

Vi bestræber os løbende på at øge andelen af miljøcertificerede produkter, der indgår i vores biblioteksindretninger.

Vores produkter beror generelt på god æstetik og optimal funktionalitet på biblioteker verden over. Dette må dog ikke være på bekostning af miljøet.

 

> Bæredygtige biblioteker