Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Biblioteket afspejler lokalområdet

Formålet på Lundtofte Skoles bibliotek og Lyngby Bibliotek har været at genskabe det nærmiljø, som biblioteket indgår i. Naturen spiller en stor rolle og kommer tydeligt til udtryk på især børnebiblioteket, som er bygget op omkring den lokale dyrehave og andet udeliv. Blandt andet ses et specialdesignet shelter med tilhørende bålplads omgivet af naturinspireret væggrafik, et græslignende tæppe, grønne planter og øvrige materialer og teksturer, der har rødder i naturen.

De brændte og orange farver på udvalgte biblioteksmøbler giver en god kontrast til de mere naturneutrale farver og træmaterialer, og flere steder på biblioteket er Maria podier med til at skabe fine udstillingsområder og fremhæve bestemte materialer.

Biblioteket er et kombineret pædagogisk læringscenter (PLC) og offentligt bibliotek, som i dagtimerne er for eleverne på Lundtofte Skole. Efter klokken 15.30 åbner biblioteket dørene for alle besøgende og fungerer som hovedbibliotek i Lyngby. Lundtofte Skole har for nylig bygget til for blandt andet at kunne rumme biblioteket, der skal give plads til fordybelse og være ét med naturen.

Indretningen af kombibiblioteket har været en spændende proces i samarbejde med Lundtofte Skoles personale og Lyngby Bibliotek.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder