Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Forretningsområder

Biblioteksindretning - en del af vores DNA

 

I den moderne oplevelsestid, hvor mennesker er katalysatoren, og biblioteket er stedet for møder, samtaler, digital oplysning, nye idéer og opdagelse, tilbyder vi hos Lammhults Biblioteksdesign A/S dynamiske designløsninger til biblioteker og andre offentlige rum. Vi gør en ihærdig indsats for at skabe fremtidens biblioteker i dag ved at imødekomme individuelle krav til design og udvikling. Vi arbejder tæt sammen med mennesker og lokalsamfund for at skabe smukke og funktionelle rum, hvor mennesker kan mødes, styrke relationer indbyrdes og blive underholdt. Vi skaber rum, der er alt andet end kedelige, og som giver plads til at lære, læse, slappe af og lege.  

Vores team holder sig konstant opdateret på de nyeste trends inden for rumplanlægning - både i og udenfor biblioteksverdenen. Det gør vi for at sikre, at vi kan levere innovative og fleksible løsninger, der opfylder dine behov. Vores stærke position i markedet beror på faste og mangeårige kunderelationer, der har ført til innovative løsninger på markedet. 

Biblioteksindretning er en del af vores DNA, og vi brænder for at skabe rum, der inspirerer og engagerer mennesker. Med vores dedikerede og energiske team er vi i stand til at tilbyde en uovertruffen service, der hjælper med at optimere dit biblioteks potentiale.

Vi har indrettet biblioteker siden 1929 og er stolte over at kalde os selv "Library People".

Vores forretningsområder

Vores virksomhed består af to forretningsområder: Projekt og webshop.
De to områder har hver sin unikke tilgang og fokus – samlet repræsenterer de vores arbejde med at forbedre biblioteker og andre offentlige rum.

Biblioteksindretning - fra idé til installation

Under vores projektforretning repræsenterer BCI-brandet vores kompetencer inden for indretningsdesign. Vores team tilbyder support gennem vores designproces, der sikrer maksimal effektivitet fra idé til færdig installation. Vi skaber forskellige biblioteker med hver deres unikke indretningsløsninger, biblioteksmøbler og designtemaer. Vi giver adgang til en bred vifte af specialdesignede biblioteksprodukter og samarbejder med prominente møbelproducenter om at skabe fantastiske biblioteksrum.  

> Biblioteksmøbler - den komplette guide

Eurobib Direct - vores webshop-univers

I vores webshop, som er kendetegnet af Eurobib Direct-brandet, tilbyder vores virksomheder i Danmark, Belgien, Frankrig, Tyskland, Norge, Sverige og Storbritannien nem adgang til et stort udvalg af moderne møbler og tilbehør til biblioteker og andre offentlige rum via vores webshop. Eurobib Direct-brandet er kendetegnet ved hurtig levering, nemme samlingsprodukter og rigtig god kundeservice. Vores webshop-produkter kan købes direkte på vores hjemmeside og kan genkendes på pris og ikonet med indkøbskurven. 
 

> Webshop produkter

 

Projekttyper

Find inspiration i en verden af projekter. Opdag et varieret og mangfoldigt udvalg af biblioteker i fire hovedkategorier med billeder, projektbeskrivelser og links til produkter.

 


Individuelle indretningsløsninger


Vores brede udvalg af biblioteksmøbler og tilbehør dækker alle behov. Vores speciale er imidlertid design og produktion af unikke og individuelle løsninger. Vores projekter bliver drevet af bibliotekernes egne forslag samt trends på markedet. Vi møder således bibliotekerne i øjenhøjde, når det kommer til design, udvikling og nytænkning af det konkrete projekt. Uanset om dit project er stort eller småt, bliver du mødt af et entusiastisk og professionelt team. Vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine unikke behov og sikre os, at vores produkter og indretningsforslag lever op til dine forventninger.

Vores designløsninger er suppleret af en unik portefølje af møbelbrands produceret inden for Lammhults Design Group, der tilbyder den højeste kvalitet inden for skandinavisk design. Vi samarbejder med førende møbelproducenter i Europa.


> Se vores partnere

 

Visioner og værdier

 

Vi leverer kreative og trendsættende reolsystemer og biblioteksmøbler til det globale biblioteksmarked. Vi designer prisvindende miljøer til offentlige biblioteker, akademiske biblioteker, skolebiblioteker og virksomhedsbiblioteker.

For at ruste nutidens biblioteker til fremtiden er det vores mål at gøre biblioteksbesøget til en mere inspirerende, spændende og positiv oplevelse for alle.Vores værdier:

  • Internationalt mindset
  • Samarbejde for resultater
  • Kundesucces
  • Bæredygtig fremtid
  • Design

 

 

Internationalt afsæt

 

Vi består af syv selskaber i Danmark, Belgien, Frankrig, Tyskland, Norge, Sverige og Storbritannien. Vi samarbejder med erfarne og professionelle forhandlere, der har været involveret i biblioteksindretning i hele verden gennem mange årtier.
 

> Se vores selskaber

 

 

 

 

Download vores katalog

 

Bliv inspireret af biblioteker fra hele verden.

Se vores katalog med et bredt udvalg af biblioteksrelaterede produkter og inspirerende biblioteksprojekter. 

 

> Profilkatalog

Mere om os

 


Vi håndterer alle biblioteksprojekter - fra udvidelse og renovering af eksisterende installationer til indretningsdesign af nye biblioteker og offentlige rum. 

> Designproces


Vi skaber biblioteker, der følger med tidens udvikling. Kontakt vores erfarne indretningsarkitekter, når du ønsker at modernisere dit bibliotek eller skabe et nyt.

> Mød vores team


Vi tilbyder rådgivning til vores kunder i forberedelsen af udbud og kan være en strategisk partner for biblioteker, arkitekter, designere og konsulenter.

> Udbudsrådgivning


Vi bestræber os løbende på at øge andelen af miljøcertificerede produkter, der indgår i vores biblioteksindretninger.

> Bæredygtighed