Product added to basket

  • logo
  • 0 0

BÆREDYGTIGHED

FOR EN BEDRE VERDEN

Vores mål er et bæredygtigt samfund, hvor fremtidens generationer vil få samme muligheder, som vi har i dag. For at nå det mål støtter vi bæredygtig produktion og forbrug.

Bæredygtighed

Generelt er vore møbler og vore miljøer kendt for god æstetik og optimal funktionalitet i biblioteker over hele verden. Dette må dog aldrig være på bekostning af miljøet.

 

FN Global Compact – For en bedre verden

Vi er en del af Lammhults Design Group og er stolte af at følge FN Global Compact’s 10 principper for en mere ansvarlig og bæredygtig verden. De 10 principper omhandler emner inden for menneskerettigheder, arbejdstager-rettigheder, miljø og anti-korruption.

Vi stræber efter en bæredygtig udvikling baseret på forretningsetik, moral og integritet. Den bæredygtige udvikling skal have dybt rodfæste i den måde vi gør forretning på, samt på den måde vi designer og tilbyder vores produkter.

 

Vores fire mål for bæredygtighed

    • Vi vil sikre os at Lammhults Design Group's værdier samt sociale og miljømæssige principper er anerkendte og har et dybt rodfæste i vores daglige arbejdsrutiner.
    • Vi vil sikre os at vi har en social og miljømæssig sund og ansvarlig forsyningskæde.
    • Vi vil øge andelen af bæredygtigt træ i vores produkter og støtte bæredygtigt skovbrug.
    • Vi vil mindske miljøpåvirkningen fra vores produkter og tjenester.

 

Lammhults Design Group’s brands og produkter har en tradition for ansvarligt og bæredygtigt design og produktion. Vores produkters kvalitet og lange levetid er en forudsætning for bæredygtigt forbrug. Vores ambition er at være pioner og samtidig i overensstemmelse med internationale og juridiske standarder samt markedets behov.

 

Forretningsetik, høj moral og integritet er fundamentale og er integrerede i vores rutiner og konstante stræben efter bæredygtig udvikling. Vi tager miljømæssige, sociale og finansielle aspekter i betragtning, når vi skaber og tilbyder produkter og tjenester. Vi undersøger de miljømæssige, sociale og finansielle virkninger og reducerer risici i vores egen organisation, i vores produkter og i vores værdikæde. Samtidigt skal kvaliteten af vores produkter altid passe til vores kunders forventninger, ønsker og behov.60/30 Klassisk Stål System er Svanemærket