Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Bæredygtighed

For en bedre verden

Vores mål er et bæredygtigt samfund, hvor fremtidens generationer vil få samme muligheder, som vi har i dag. For at nå det mål støtter vi bæredygtig produktion og forbrug.

Bæredygtighed

Generelt genererer vores produkter god æstetik og optimal funktionalitet på biblioteker over hele verden.
Dette må dog ikke opnås på bekostning af miljøet.

 

UN Global Compact – for en bedre verden


Som en del af Lammhults Design Group er vi stolte over at have underskrevet FN Global Compacts ti principper for at skabe en mere ansvarlig og bæredygtig verden. De ti principper omhandler menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption

Vi arbejder for en bæredygtig udvikling baseret på forretningsetik, moral og integritet. Den bæredygtige udvikling skal være dybt forankret i den måde, vi driver forretning på, samt designer og sælger vores produkter.

Vores 4 vigtigste mål for bæredygtighed:

  1. Vi vil sikre, at Lammhults Design Groups værdier og sociale og miljømæssige principper anerkendes og forankres dybt i den daglige drift.
  2. Vi vil sikre, at vi har en socialt og miljømæssigt sund og ansvarlig forsyningskæde.
  3. Vi vil øge brugen af bæredygtigt træ i vores produkter og støtte bæredygtigt skovbrug.
  4. Vi vil reducere vores produkters og ydelsers miljøpåvirkning.

 

 

Lammhults Biblioteksdesign arbejder på at øge andelen af bæredygtige træråmaterialer i vores produkter og dermed støtte bæredygtigt skovbrug for en bedre verden. Som virksomhed har vi investeret i et CoC Multi-site certifikat (FSC-C 144988), som gør det muligt for os at dokumentere, at vi tilbyder træ fra bæredygtigt skovbrug.

> Læs mere

60/30 Stålreol (ståldele) opfylder kravene til svanemærket. Det garanterer, at produktet opfylder strenge miljø- og klimakriterier.

> Læs mere