Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Omtanke for miljøet

I 2021 arbejdede Thedesignconcept tæt sammen med GLL for at indrette Bromley bibliotek med omtanke for miljøet. Nye møbler er udvalgt med mindst muligt miljøpåvirkning for øje, og eksisterende reoler er blevet opgraderet. Nye endegavle, der viser citater fra berømte litterære figurer, er også tilføjet for at modernisere biblioteket.

Et nyt IT-område, som giver besøgende internetadgang og printfaciliteter er skabt samtidig med at der er indrettet zoner til studiegrupper samt stilleområder til selvstudie.

Et nyt blødt legeområde og livlige visuelle endegavle på reolerne puster nyt liv i børnebiblioteket, og skaber et dynamisk og interaktivt rum for børn til at lege, lære og lade deres fantasi løbe løbsk.

Introduceret til biblioteket via Arts Council Funding, opmuntrer BIPC Business Hub små virksomheder til at blomstre.
Centret giver folk mulighed for at mødes for at lære, netværke og få adgang til gratis og billig information og støtte til at beskytte og kommercialisere en forretningsidé. For fortsat at respektere bæredygtighedsmålsætningen er de brugte møbler fremstillet af materialer med over 90 % genanvendeligt indhold.

Produkter anvendt til Bromley Bibliotek, Storbritannien

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder