Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Udbudsrådgivning

Som erfarne indretningsdesignere af biblioteker tilbyder vi rådgivning til bygherrer og arkitekter i forberedelsen af udbud. Vores erfaring med moderne, funktionel og æstetisk tiltalende biblioteksindretning gør os i stand til at rådgive og omdanne detaljerede indretningsplaner til udbudsdokumenter med alle nødvendige detaljer vedrørende tegninger, specifikationer, mængder og materialer.

Vi fremstiller bæredygtige, specialdesignede reolsystemer, produkter og udstyr. Vi samarbejder med mange prisvindende europæiske møbelproducenter om komplette indretningsløsninger til biblioteker.

En af vores kernekompetencer er kapacitetsplanlægning af medier, som er afgørende, når det gælder tolkning af planer i både udbudsskrivning og svarproces. Vi sørger for, at kapacitetsplanlægningen er gennemarbejdet i detaljerne på en klar og præcis måde, når vi svarer på eller rådgiver om udbudsinvitationer. Som en del af vores designproces rådgiver vi om bibliotekets ”best practice”, herunder logistik, trafikstrømme, rumopdeling og kreative udstillingsmetoder. Vi følger den seneste udvikling inden for møbelbranchen og lægger vægt på farve- og materialevalg samt bæredygtige løsninger.

Vi kan være strategisk partner for biblioteker, arkitekter, designere og konsulenter og rådgiver om den bedste investering for slutbrugeren gennem konkurrenceprægede indkøbsprocesser.

 

> Kontakt os for mere information

Ekspertise i udbud

 

Vi forstår indkøbsregler, retningslinjer og branchens ”best practise inden for såvel den offentlige som den private sektor. Det hjælper dig med at sikre, at dine udbudspakker er relevante og aktuelle. Hvert projekt er unikt og har forskellige krav til udbud. Når du arbejder sammen med os, kan vi guide dig i, hvordan du omsætter et af vores designs til et omfattende, korrekt og etisk udbudsdokument.
 

> Se vores designproces

 

 


Sådan kan vi hjælpe

 

  • Forstå din strategi og krav.
  • Forberede en strategi for at sikre den bedste investering gennem konkurrenceprægede indkøbsprocesser.
  • Levere viden, vejledning og støtte for at sikre din success i indkøb af de mest egnede møbler og andre relevante elementer.
  • Dele vores internationale erfaring med indkøbsregler, retningslinjer og branchens ”best practise”.
  • Sikre effektiv projektledelse – forståelse af udbudsindhold og kriterier.
  • Udvikle de rette evalueringskriterier.

  

 

Mere om os


Biblioteksindretning er en del af vores DNA. Vi brænder for at skabe inspirerende biblioteker, der opfylder individuelle krav inden for design og udvikling.

> Forretningsområder


Vi håndterer alle biblioteksprojekter - fra udvidelse og renovering af eksisterende installationer til indretningsdesign af nye biblioteker og offentlige rum. 

> Designproces


Vi skaber biblioteker, der følger med tidens udvikling. Kontakt vores erfarne indretningsarkitekter, når du ønsker at modernisere dit bibliotek eller skabe et nyt.

> Mød vores team


Vi bestræber os løbende på at øge andelen af miljøcertificerede produkter, der indgår i vores biblioteksindretninger.

> Bæredygtighed