Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Lammhults Biblioteksdesign A/S siden 1929

Biblioteksdesign er det, der definerer os som virksomhed. Vi arbejder med biblioteket som et sted, hvor vi kan supplere med ideer, erfaring og kompetence – og selvfølgelig møbler. Vi designer bibliotekets fysiske lokaler og vilde visioner.

Om os

Nutidens biblioteker er ikke bare en samling af bøger eller et sted at læse. Biblioteket er samlingspunkt for multikulturelle kontakter, digital oplysning, nytænkning, fantasi og opdagelse. Som dynamisk leverandør af totalløsninger til biblioteker og andre offentlige rum favner vi bredt. Lad vores mange projekter inspirere dig. Vi skaber fremtidens bibliotek – i dag.

 

En familie af stærke møbelbrands​

Lammhults Biblioteksdesign A/S (tidligere BCI) er etableret i 1929 og er en del af  Lammhults Design Group, et børsnoteret firma, der repræsenterer stærke brands som BCI, Eurobib Direct, Schulz Speyer, Lammhults, Abstracta, Fora Form, Ragnars og Morgana.

Syv virksomheder og en række professionelle forhandlere i Lammhults Design Group har været involveret i biblioteksindretning over hele verden gennem flere årtier. Vi er stolte over at kunne kalde os selv ”Library people”. 

Vi er kunde-orienterede, og vort produktudvalg er skabt ud fra slutbrugerens forslag, krav og behov. Vore kernekompetencer er at møde kundens individuelle behov med vort design og i vor produktudvikling.

 

International tilstedeværelse​

Vi har en global projektportefølje og har sat vort præg på en række unikke og spændende biblioteker over hele verden.

 

Individuelle løsninger

Vores brede sortiment og indretningstilbehør dækker mange behov, men ganske ofte skaber vi unikke løsninger. Vi har årelang erfaring med at skabe specialmøbler både mht. formgivning og produktion. 

Vi supplerer vore designløsninger med en unik portefølje af møbelmærker produceret indenfor Lammhults Design Group og tilbyder den højeste kvalitet af skandinavisk design. Vi samarbejder også med kendte møbelforhandlere i Danmark og resten af Europa.

 

Herning bibliotek

Vores produkter og mærker


BCI varemærket rummer en bred og biblioteksorienteret produktportefølje, som indeholder et udvalg af meget kendte reolsystemer som 60/30 Klassik, Lingo og Uniflex, foruden et bredt udvalg af skranker, krybber og displaysystemer, bogvogne og meget, meget mere.

 

Vores Eurobib Direct katalog og webshop giver nem adgang til en lang række af moderne møbler og supplerende tilbehør for biblioteker og andre offentlige steder. Hurtigt leveret, nemt at samle og en enestående kundeservice er vores varemærke.