Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Greenwich Bibliotek

Greenwich Bibliotek, Storbritannien 

Greenwich Bibliotek gik digitalt i 2015 med formål om at give de besøgende en bred vifte af nye teknologier.

> Læs mere om projektet

Ny teknologi og faciliteter

Thedesignconcept ltd. har bistået med stimulerende og inspirerende møbler, gadgetbarer og ny digital teknolgi til biblioteket. Der er stillet en masse computere med internetadgang til rådighed for offentligheden, mens gadgetbaren gør det muligt at oplade telefoner og bærbare computere i det ”stille” studieområde i biblioteket.

Teenagere kan nyde området med spillekonsoler, storskærme og innovative møbler, som er med til at skabe ultimativ komfort.

I hele biblioteket gør digitale endegavle det muligt at søge efter bestemte bøger og forfattere. Samtidig kan de tilgå bibliotekets app, som fremhæver de nyeste bøger og faciliteter, som er tilgængelige for alle.

 

 

For at inkorporere Greenwichs betydningsfulde historie er der indført et maritimt tema i biblioteket. Børnebiblioteket er således udstyret med bådformede krybber, og på reolerne er der bølger, ankre og koøjer, som børnene kan underholde sig med.  

Hvert område I biblioteket er tydeligt defineret, så der er noget for enhver smag og alle aldre. De besøgende har adgang til en verden af teknologi, som er med til at fremme deres færdigheder og viden på en række forskellige områder.

 

 

 

 

Produkter anvendt til Greenwich Bibliotek

Andre projekter