Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Great Sankey Neighbourhood Hub

Det første fuldtintegrerede, demensvenlige bibliotek i Storbritannien

Great Sankey Neighbourhood Hub har et mål om at være den første offentlige bygning til at modtage Stirling Universitets Dementia Services Development Centre (DSDC) guldpris for sin demensvenlige arkitektur, design og faciliteter. Great Sankey Neighbourhood Hub menes at være det første fuldtintegrerede, demensvenlige offentlige bibliotek i Storbritannien.

Great Sankey Neighbourhood Hub stiller flere faciliteter til rådighed. Bygningen omfatter flere sundheds-, fritids- og bibliotekstilbud til lokalsamfundet. Thedesignconcept ltd. arbejdede tæt sammen med alle involverede om at skabe et design, som støttede op om arkitektens originale vision. Idet bygningen er den første velværebygning, der søger demensvenlig akkreditering, undersøgte vi den bedste praksis for et demensvenligt design med det formål at opnå akkreditering fra Stirling DSDC.

 

> Læs mere om projektet

 

 

       

        - Daniela Hislop, thedesignconcept ltd.

Great Sankey Neighbourhood Hub

“The Great Sankey Neighbourhood Hub er et fantastisk aktiv for samfundet, som vil bidrage positivt til livet for mennesker i alle aldre mange år fremover. Jeg er glad for, at vi er i mål med 1. fase, og at de lokale snart kan tage højteknologiske faciliteter i brug. Det er langt mere end et fritidscenter. Udover et fantastisk folkebibliotek tilbyder bygningen en lang række kulturelle og sundhedsmæssige services. Jeg er særlig stolt over, at dette er en demensvenlig bygning, der stiller moderne og tilgængelige ressourcer til rådighed for de lokale.” 

- Tony Higgins, Byrådsmedlem 

 

The designconcept ltd. har arbejdet tæt sammen med Live Wire og Walker Simpson Architects om at lave skræddersyede møbler og udvælge særlige stoftyper for at sikre, at biblioteket levede op til de dementes behov. Bygningen tilbyder også spa, fitness, tennisbaner og swimmingpool.

Færdiggørelsen af projektets 2. fase er planlagt til sommeren 2018.

 

 

 

 

 

 

Produkter anvendt til Great Sankey Neighbourhood Hub

Flere projekter