Product added to basket

  • logo
  • 0 0

INSPIRATION OG REFERENCER

Vi tilbyder unikke løsninger inden for biblioteksindretning og varetager med begejstring hvert step i planlægningsprocessen – fra idéfase til færdig installation.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og inspiration til biblioteksindretning direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du os samtykke til at sende dig nyhedsbreve på e-mail.
Du kan i vores persondatapolitik læse mere om hvordan vi behandler dine personoplysninger.
Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet.

 

PROJEKTER

& inspiration

Nutidens biblioteker er ikke bare en samling af bøger eller et sted at læse. Biblioteket er samlingspunkt for multikulturelle kontakter, digital oplysning, nytænkning, fantasi og opdagelse. Som dynamisk leverandør af totalløsninger til biblioteker og andre offentlige rum favner vi bredt. Lad vores mange projekter inspirere dig. Vi skaber fremtidens bibliotek – i dag.

Bliv inspireret

SERVICES

Lad os hjælpe

Med tanke på fremtidens trends og tendenser samarbejder vi med biblioteker, ledende arkitekter, designere og andre professionelle for at planlægge og udvikle funktionelle biblioteker. Vi skræddersyer vore services til kundens behov, budget og tidsramme, resulterende i unikke, inspirererende og fleksible miljøer til både læring og leg. Med moderne møbler og specialdesignede løsninger skaber vi rum, der giver varige indtryk.

Læs mere

Bæredygtighed

Ansvarlig biblioteksindretning

Vi er en del af Lammhults Design Group og er stolte af at følge FN Global Compact’s 10 principper for en mere ansvarlig og bæredygtig verden. Vi stræber efter en bæredygtig udvikling baseret på forretningsetik, moral og integritet. Den bæredygtige udvikling skal have dybt rodfæste i den måde vi gør forretning på, samt på den måde vi designer og tilbyder vores produkter.

Læs mere