Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Fantasifuldt børnebibliotek trækker naturen indenfor

På Humlebæk Bibliotek stod den renoverede børneafdeling færdig i 2021. Formålet har været at skabe mere opholdsplads og trække naturelementer ind på biblioteket.

Det gamle børnebibliotek var domineret af høje reoler, hvor bøger til både mindre og større børn stod blandet sammen. Efter den nye biblioteksindretning er der kommet lavere reoler, som skaber rum i rummet, bøger til forskellige målgrupper er blevet adskilt, og speciallavet biblioteksinventar har haft fokus på leg, natur og fantasi.

Blandt andet har reolerne fået toppe og gavle bejdset krydsfiner i grønne nuancer, og indgangen til børnebiblioteket er markeret af to store træer. Hertil er der kommet nye krybber til pegebøger, som er integreret med et sidde- og legepodie. Et stort tæppe med græs og vand skaber rum til leg og ophold ved vinduet, og de gamle krybber til fagbilledbøger omkranser området sammen med en akrylvæg med print af bølger og fisk.

Det gamle legeskib- og tog er blevet bevaret, men har nu fået et sted at høre til. Således går gammelt biblioteksinventar og nye produkter hånd i hånd på dette fantasifulde børnebibliotek.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder