Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Redesign bygget på skandinavisk stil

I centrum af Ronse, i de flamske Ardenner, blev dette bibliotek bygget i 1963 af arkitekten Dan Craet (1926-2013). Han var inspireret af den skandinaviske stil, der stadig er relevant den dag i dag; en ode til lette og naturlige materialer.

I løbet af de senere år har der været et behov for at udskifte møblerne og forny servicen på biblioteket. Siden 2021 er der kommet en ny specialdesignet reception med kundeservice i fokus og et stort udvalg af siddemøbler, som har gjort biblioteket til et rart sted at opholde sig. Der er både plads til individuelt arbejde eller gruppearbejde, og de nye behagelige siddemøbler samt studieborde egner sig godt til læsning, så biblioteket kan støtte op om læring, uddannelse og socialitet.

Bibliotekar, Karen Demeulemeester, udtaler: ”Med redesignet af interiøret har vi fastholdt bygningens originale atmosfære og karakter. Vi har haft et ønske om at skabe komfort og brugervenlighed for vores besøgende. Takket være de elegante og sobre nye møbler tager vi skridtet til en moderne biblioteksservice.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder