Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Luna lydstol

Multisensorisk oplevelse i biblioteket

Luna lydstol forbedrer biblioteksoplevelsen ved at kombinere komfort, teknologi og indbygget lyd. Den indbyggede lyd, alsidighed og holdbarhed gør stolen værdifuld for ethvert bibliotek.  

Med Luna lydstol kan biblioteker skabe et engagerende og dynamisk miljø, der imødekommer de besøgendes forskellige behov og præferencer.

Luna lydstol tilbyder en enestående siddeplads til læring, afslapning og inspiration.

 

DESIGN: MÅRTEN CYRÉN & BERTIL HARSTRÖM FOR EUROBIB DIRECT

Indbygget lyd i Luna

 

En væsentlig funktion ved Luna lydstol er dens integrerede lydsystem. Stolen er udstyret med højkvalitets højtalere og 3,5 mm minijack stik, som skaber en god lydoplevelse for brugerne uden at forstyrre andre i nærheden. 

Biblioteker kan udnytte denne funktion til at introducere lydbaserede aktiviteter som musikafspilning, lydbøger eller sprogindlæringsprogrammer ved blot at tilslutte et stereoanlæg, iPad/tablet, computer eller en hvilken som helst anden lydkilde. Besøgende behøver ikke hovedtelefoner; Lyden er indkoorporeret i stolen og udvalgt af biblioteket.

Gennem stolens indbyggede lyd kan biblioteker engagere de besøgende endnu mere, skabe en dybere forbindelse til indholdet og forbedre den samlede biblioteksoplevelse.

En højdejusterbar tabletholder kan fås som tilbehør.

 

 

Indbygget lyd

Lyt til musik eller lydbøger uforstyrret.

Komfort og fokus

Læn dig tilbage og luk støjen ude.

Alsidighed og tilpasning

Vælg dine yndlingsstoffer og farver.

Nem vedligeholdelse

Lang holdbarhed og modstandsdygtig.

 

 

 

Et "rum" i rummet

 

Det er afgørende for biblioteker at skabe behagelige og intime rum, hvor besøgende kan sidde i rolige omgivelser og koncentrere sig. Her kommer Luna ind i billedet, da lydstolen tilbyder en behagelig siddeplads, som blokerer støjen udefra og giver brugerne mulighed for at fordybe sig i deres studier eller læsning uden at blive forstyrret.

Biblioteker kan vælge at placere Luna i designede stilleområder og skabe indbydende rum til fokuseret læring og forskning for både børn og voksne. Lunas karakteristiske måneform og smukke design spiller en væsentlig rolle i lydisoleringsfunktionen, der ikke kun blokerer lyden udefra, men også sikrer, at lyden inde i stolen ikke slipper ud og dermed effektivt bidrager til det akustiske miljø i biblioteket.

Desuden har stolen en tydelig reference til naturen. Måneformen og naturinspireret musik eller lydeffekter såsom fuglekvidder eller havbølger inde i stolen kan bruges til at understøtte et biofilt designtema.

 

 

Alsidig og holdbar stol til forskellige behov

 

Biblioteker tager imod mange forskellige slags besøgende med varierende behov og præferencer. Luna lydstol tager højde for alsidige behov og tilbyder mange forskellige tilpasningsmuligheder, der passer til bibliotekets æstetik. Stolen fås i to typer stof og et bredt udvalg af farver, som falder godt ind i resten af biblioteksindretningen. Denne fleksibilitet gør det nemt at tilføje Luna lydstole i eksisterende miljøer og sikrer et sammenhængende og visuelt tiltalende rum.

Samtidig er Luna designet med holdbarhed for øje, hvilket gør den til et ideelt valg for biblioteker. Stolens materialer er udvalgt til at modstå daglig brug og almindelig slid, hvilket sikrer lang levetid og nem vedligeholdelse. Derved er stolen det oplagte siddemøbel for såvel biblioteker som deres besøgende.

 

 

 

SE VORES FORSKELLIGE VARIANTER

 

  

                        > Gabriel 'Fame'                                                      > Gabriel 'Step Melange'