Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Barrhead Bibliotek, UK har opnået prisbelønnende status ved at modtage prisen "Bedste nye bibliotek" på Edge conferencen i Edinburgh marts 2016.

Best New Library 2016 (The Edge Conference)

Barrhead Bibliotek er et multifunktionelt mødested i hjertet af området, der åbner op for en verden af muligheder. Vores søsterselskab thedesignconcept har skabt et livligt og kulturelt miljø, der byder besøgende i alle aldre velkommen. Der er anvendt fleksible møbler for at udnytte pladsen til kommunikation samt sociale og kulturelle begivenheder.

Cocoon serien af modulære møbler findes i hele biblioteket og tilføjer farve, opbevaring af bøger og et sted, hvor de besøgende kan sidde og slappe af. Farverig grafik dekorerer væggene i børneområdet med citater, der inspirerer og opfordrer de yngre besøgende til at læse en bog og bruge noget tid i biblioteket.

Med innovative bløde siddemøbler rundt omkring i biblioteket kan de besøgende gøre dem det selv behageligt og opfordres til at få mest muligt ud af de funktioner, som er tilgængelige. Teenagers nyder et område kun til dem med livlige vægdekorationer, spillekonsoller og storskærme.

Via samarbejde med Solus UK er den digitale teknologi igennem hele biblioteket uovertruffen. Digitale barer, selvbejeningsområder og en IT suite, der muliggør downloads af e-bøger, lydbøger og digitale magasiner.

Med alt dette til rådighed sammen med en række sportsfaciliteter, café og business zone, er det ikke underligt at Barrhead har vundet titlen "Bedste nye bibliotek" 2016.

Indretningsarkitekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder