Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Let, friskt og legende bibliotek i hjertet af Europa

Sammen med den øvrige campus blev mediebiblioteket på Artevelde University of Applied Sciences i Gent i 2021 renoveret. Det eksisterende bibliotek blev totalrenoveret, forstørret og omdannet til et inspirerende læringsmiljø.

Det renoverede mediebibliotek er varmt og tilbyder tilstrækkelig plads til at afholde møder og opholde sig længere tid ad gangen. Reolerne består af lave, hvide hylder, der gør rummet let og overskueligt. Samtidig giver den mobile reol mulighed for, at indretningen og bøgerne kan udskiftes og ændres efter behov.

Biblioteket består af tre forskellige zoner, som hver er kendetegnet af deres unikke udseende og stemning; Et åbent arbejdsområde, et indsamlingområde for papirbøger og en gør-det-selv-zone.

Fællesnævneren for biblioteket er, at det inviterer besøgende indenfor til at arbejde, slappe af og mødes. Lore Letermere, medarbejder, udtaler: ”Studerende, ansatte og besøgende er enige om, at det renoverede mediebibliotek er blevet et hyggeligt og inspirerende rum. Vi oplever, at de er meget positive over for det friske og åbne miljø. Mediebiblioteket er især skræddersyet til førskolebørnene og småbørnsundervisning i den legende og lette måde, det er indrettet på.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder