Product added to basket

  • logo
  • 0 0

BC Intérieur Sarl 40-års jubilæum

1 oktober 2024 / Firma

Biblioteksdesign og innovation siden 1984

Gennem de sidste fire årtier har BC Intérieur Sarl været førende inden for biblioteksindretning i Frankrig. I oktober 2024 fejrer vi vores 40-års jubilæum og det mangeårige engagement i innovativt biblioteksdesign.

Som en del af Lammhults Design Group, under det oprindelige navn "BC Bureau d’Etudes pour Bibliothèques”, havde BC Intérieur Sarl fra begyndelsen en mission om at revolutionere biblioteker som en komplet løsningsudbyder af indretningsdesign. Vigtige milepæle er blandt andet oprettelsen af eget tegnekontor i 1989 og ansættelsen af den første indretningsarkitekt. Gennem samarbejder med arkitekter og kommuner er flere ikoniske projekter opstået, blandt andet Médiathèque d’Arles i 1989, Malraux i Strasbourg i 2007, PierreVives Montpellier i 2012 og Alexis de Tocqueville i Caen-la-Mer i 2017.

 

Vores samlede filosofi hviler på bæredygtighed og kvalitet. Vores produkter er kendt for deres holdbarhed, funktionalitet og tidløse design. Vores børnemøbler med legende dyremotiver har sat nye standarder inden for biblioteksindretning og skabt inspiration i branchen.

I forbindelse med BC Intérieur Sarls 40-års jubilæum retter vi en stor tak til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, som er grundstenen for vores succes. Uden vores dedikeret og passioneret team kunne vi ikke være, hvor vi er i dag. Sammen fejrer vi ikke kun vores prisvindende biblioteker gennem årene, men også de stærke relationer, der har defineret vores virksomhed og formet fremtiden inden for biblioteksdesign.

Stort tillykke BC Intérieur Sarl!

 


Inspiration

Se et udvalg af ikoniske projekter