Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Wick Bibliotek

Wick Bibliotek, Storbritannien

Thedesignconcept ltd. har arbejdet tæt sammen med kunden i løbet af hele processen fra design til færdiggørelse.

 

> Læs mere om projektet

Innovative designløsninger

 

Under designfasen af det nye Wick 3-18 Campus tog Highland Byråd fat i High Life Highland for at vurdere, hvorvidt det offentlige bibliotek kunne flyttes fra den eksisterende Carnegie-bygning i centrum af byen til det nye campus, som udover biblioteket skulle huse en svømmehal med en fælles reception.

Dette stillede udfordringer til et innovativt design, som skulle medføre et fleksibelt område for alle slags besøgende (jobsøgende, børn, ældre samt besøgende til svømmehallen), da biblioteket, udover at skulle fusionere med svømmehallen, skulle være en sammensmeltning mellem et skolebibliotek og et folkebibliotek. Herunder var det også vigtigt, at designet var en hyldest til arven fra Wick samtidig med, at det skulle pege mod fremtiden.

Børnebiblioteket kan ses af forbipasserende, og brugen af farvestrålende grafik, bløde møbler og sjov indretning tilskynder børn til at komme ind og nyde deres tid på biblioteket.

I hele biblioteket er Cocoon møbler brugt til at skabe en ”pause” mellem reolerne og tilbyde alternative siddemuligheder. Der hænger grafik med illustration af arven fra Wick på væggene, og de bløde, runde siddepladser opfordrer folk fra hele verden til at sætte sig godt til rette og nyde omgivelserne.

 

 

 

 

Hør hvad andre siger...

Samarbejdet med thedesignconcept ltd. er gået rigtig godt. De forstod vores brief fra start og hjalp os med at fortolke og fuldføre vores vision sammen med stakeholders og personale.

Resultatet er et lyst, moderne og fleksibelt bibliotek, som imødekommer de lokales behov. Designet er tro mod bygningen og passer lige ind i campus. Det er nemt at afholde events og aktiviteter af enhver slags, som kan rumme det fortsat stigende antal besøgende.

Særligt børnebiblioteket er blevet populært blandt de mindste og familier i Wick. På åbningsdagen var det vidunderligt at se børnenes og forældrenes ansigter, da de så biblioteket for første gang.”

 

John West
Leder af hovedbibliotekerne
High Life Highland

 

 

 

 

 

 

Produkter anvendt til Wick Bibliotek

Andre projekter