Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Rugby Bibliotek & Makerspace

Rugby Bibliotek & Makerspace, Storbritannien 

Som en del af Warwickshire-rammeaftalen har thedesignconcept ltd. stået for indretningen af Rugby Bibliotek & Makerspace.

Arbejdet omfattede nye reoler og møbler i hele biblioteket. Vores udgangspunkt for redesignet var at skabe et funktionelt bibliotek, der kan bruges af alle. Ved at bringe forskellige former for siddemøbler og studiepladser ind på biblioteket, kan de besøgende nyde et ophold på biblioteket med en hjemlig følelse. 

> Læs mere om projektet

En legeplads for børn, unge og voksne

Børnebiblioteket er nu blevet lavet om til et lyst og farverigt område, hvor børn kan sidde på stole med grafik af dyr, slå sig ned i bløde siddemøbler eller hygge sig med en bog i en Cocoon læsehule. En eventyrlig lænestol bliver også brugt til højtlæsning, hvor forældre kan læse en god bog for deres børn.

På mezzaninen er pladsen blevet inddelt i forskellige områder for at udnytte pladsen bedst muligt. Der er tilgængelige computere for alle med supplerende studiepladser. Besøgende kan også medbringe deres egne computere og tilslutte strøm. De høje stole med borde, placeret ved vinduerne, giver studerende mulighed for at arbejde og læse i rolige og behagelige omgivelser.

Makerspace-området giver unik adgang til en række digitale teknologier, udstyr og faciliteter til at udforske nye idéer. Området inkluderer robotter, 3D-print, syning og broderi. Området er blevet til med et formål om at lære, improvisere og opbygge digitale færdigheder, som giver folk blod på tanden og lyst til at tænke ”udenfor boksen”.

 

 

 

 

Hør hvad andre siger...

Det var et udfordrende rum med mærkelige hjørner og en masse inventar, der skulle gøres plads til. Vi ønskede, at det nye ”Let’s Make Space” skulle give en følelse af højteknologi uden at være for futuristisk. Thedesignconcept ltd. har klaret opgaven strålende – resultatet er indbydende, funktionelt, brugervenligt og innovativt.”


Ayub Khan MBE
Erhvervs- og kundeservicechef (Universal Service)
Ressourcediktoratet
Warwickshire Amtsråd

 

 

Produkter anvendt til Rugby Bibliotek & Makerspace

Andre projekter