Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Palmers Green Bibliotek

Palmers Green Bibliotek, Storbritannien

Båndene blev klippet over, og der blev skålet for at fejre genåbningen af Palmers Green Bibliotek i september 2015.

> Læs mere om projektet

Et fuldkomment renoveret bibliotek

Efter at være lukket ned i flere år åbnede biblioteket dørene til en lang række nye funktioner fordelt på to etager. Biblioteket stiller nu interaktive borde, en gadget-bar med internetadgang, elektroniske opslagstavler, digitale endegavle samt et børne- og teenageområde til rådighed.

Ayfer Orhan, rådmand for uddannelse, børneservice og biblioteker, udtaler: ”Biblioteket er lavet fuldstændig om til glæde og gavn for dem, der besøger det. Det er et behageligt sted at være og en hyldest til litteraturen, læring, underholdning og den nyeste teknologi. Det passer til alle aldersgrupper og interesser.”

Folk besøger biblioteket af mange årsager: For at benytte computere, læse avis og blade og selvfølgelig for at finde bøger! Palmers Green Bibliotek er en værdsat facilitet i samfundet. Biblioteket passer til alle aldersgrupper samt interesser og byder varmt velkommen til enhver, der besøger det.

Børneafdelingen gør et særligt indtryk med sine fantastiske billeder på væggene. Der er monteret en scene, som er omgivet af børnebokse i klare farver, så børnene nemt kan finde rundt mellem bøgerne. Der er blevet installeret en interaktiv storskærm, som understøtter det digitale tema.

Biblioteket er nu åbent alle ugens syv dage og lever bestemt op til forventningerne.

 

 

 

Vi har glæder os så meget til, at biblioteket skulle åbne – jeg kan ikke vente med at tage mine døtre med og se, hvor meget det er blevet forbedret.”

- Stephanie  – Lokal beboer

 

 

 

 

 

Produkter anvendt til Palmers Green Bibliotek

Andre projekter