Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Haberdasher Askes Drengeskole

Haberdasher Askes Drengeskole, Storbritannien

Billederne nedenfor viser den nye biblioteksindretning.

> Læs mere om projektet

Anerkendt for akademisk ekspertise

Biblioteket stiller avancerede IT-ressourcer til rådighed for at stimulere og motivere de  dygtige elever på Haberdasher Askes Drengeskole. Faciliteterne er specialdesignede til nutidige behov og krav. Der er inddraget moderne reoler i stål, store bløde siddemøbler og individuelle studieborde. Områder til selvstudie eller stillelæsning imødekommer det miljø, som mange elever befinder sig i nu og i deres fremtidige karriere.

Folk besøger biblioteket af mange årsager: For at benytte computere, læse avis og blade og selvfølgelig for at finde bøger! Haberdasher Askes Drengeskole er en værdsat facilitet i samfundet. Biblioteket passer til alle aldersgrupper samt interesser og byder varmt velkommen til enhver, der besøger det.

Børneafdelingen gør et særligt indtryk med sine fantastiske billeder på væggene. Der er monteret en scene, som er omgivet af børnebokse i klare farver, så børnene nemt kan finde rundt mellem bøgerne. Der er blevet installeret en interaktiv storskærm, som understøtter det digitale tema.

Biblioteket er nu åbent alle ugens syv dage og lever bestemt op til forventningerne.

 

 

 

 

Produkter anvendt til Haberdasher Askes Drengeskole

Andre projekter