Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Opgradering og nye, farverige funktioner

I slutningen af 2021, blev vi udpeget af GLL* til at levere komplet design og indretning til Eltham Bibliotek, som en del af en større biblioteksrenovering.

Bibliotekets hovedområde med voksen- og ungdomslitteratur gennemgik en komplet forvandling, hvor vores teams ekspertise bidrog til alle designelementer.

Ud over et nyt, imponerende design, er det nye voksenområde yderligere et bevis på vores engagement for bæredygtighed, da alle reoler fra det gamle bibliotek er blevet genbrugt eller opgraderet i det nye område for at undgå behovet for nye.

Børneområdet på Eltham Bibliotek har været meget populær siden man i 2018 skabte den fortryllede eventyrhave. Det gjorde opgaven endnu mere udfordrende for vores designteam at forbedre dens udseende og brugeroplevelse yderligere.

Vores løsning bygger videre på det eksisterende tema og fokuserer på at forbedre den fortryllede eventyrhave ved at tilføje speciallavede visuelle og interaktive designelementer.

Da det nye børneområde nu ligger meget centralt i det, som tidligere var et åbent atrium, var en yderligere udfordring tydeligt at afgrænse det nye område samt adskille det fra de øvrige biblioteksfunktioner. Derfor blev der monteret akustikpaneler med speciallavet, farverig grafik i området, hvilket skabte den nødvendige afgrænsning samtidig med at det bidrager til områdets visuelle særpræg.

Det forvandlede bibliotek har i børneområdet nu et endnu mere livligt og interaktivt rum. Med en fremtrædende placering i midten af biblioteket fungerer det som et af bibliotekets kendetegn.

*) GLL er en non-profit velgørenhedsorganistaion, der driver mere end 250 sports- og fritidsfaciliteter samt biblioteker på vegne af lokale myndigheder i Storbritannien.

Produkter anvendt til Eltham Bibliotek, Storbritannien

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder