Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Et levende, inkludernde og fremtidsklart bibliotek

Det ultimative mål for Virginia Bibliotek var at skabe et levende, inkluderende og fremtidsklart bibliotek med en række unikke rum, så hver biblioteksbruger har deres eget yndlingssted at læse, slappe af, arbejde eller lege.

Vi ved, at biblioteket i dag ikke bare er en samling af bøger eller et sted at studere - det er nu et fællesskabsrum for digital, skabelse, fantasi, opdagelse og inklusion.
Vi omfavnede alle deres forhåbninger. Virginia Bibliotek er nu det fremtidssikrede, fleksible, multifunktionelle fællesskabsrum, der giver innovative faciliteter sammen med traditionelle bibliotekstjenester.
Den nye bygning huser både det nye bibliotek og det renoverede Ramor Theatre i hjertet af byen. Det to-etagers bibliotek, der dækker et gulvareal på omkring 310 m2, har fremragende synlighed for forbipasserende til bygningens forside og nyder godt af et haveområde og et udendørs auditorium bagtil.

De væsentligt større lokaler gav mulighed for at udvikle en forbedret og spændende service til lokalsamfundet. Den skræddersyede indretning af det nye bibliotek omfatter et dedikeret børneområde i stueetagen sammen med en zone for unge i voksenbiblioteket på første sal. Øget siddepladser rummer flere muligheder for studier og hjælper med at lette eksamenstidspres.

Indførelsen af nemme siddemuligheder overalt på biblioteket opfylder en række behov og opfordrer brugerne til at bruge deres besøg på biblioteket som en afslappende oplevelse, der fremmer sundhed og velvære.
Biblioteket gør det muligt for samfundet at studere, arbejde og skabe ved at give gratis adgang til højhastighedsinternet med høj kapacitet og Wi-Fi; et printstyringssystem til udskrivning, scanning og fotokopiering med den ekstra mulighed for trådløs udskrivning fra mobile enheder og fjernudskrivning hjemmefra.

En "Design for alle" tilgang blev taget for at sikre tilgængelighed. Det færdige bibliotek giver en unik æstetik og skaber et spændende biblioteksmiljø.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder