Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Renovering med genbrug af eksisterende reoler

Biblioteket, som stammer fra 1991, har i mange år ikke ændret sig. Fokus var tidligere primært på bogsamlingen med kun minimal opmærksomhed på besøgsoplevelsen. Imidlertid har en omfattende renovering gjort biblioteket mere moderne og tiltalende.

Bibliotekar Jeroen De Lathouwer beskriver den nye vision: "Biblioteker udvikler sig i stigende grad til steder, hvor oplevelse og interaktion er centrale parametre. Vores mål var at skabe et indbydende miljø, hvor besøgende har lyst til at blive, og hvor funktionalitet og tilpasningsevne er afgørende. Renoveringen af vores børneafdeling har gjort biblioteket mere tiltrækkende for børn, hvilket resulterer i, at familier tilbringer længere tid her. Tanken om vores bibliotek som et hjem uden for hjemmet, hvor folk aktivt vælger at tilbringe deres tid, vinder frem."

Det særlige ved denne renovering er genanvendelsen af de eksisterende reoler. Biblioteket stiller nu mere åbne rum og sammenhæng til rådighed, delvist takket være indførelsen af nye reolgavle i forskellige nuancer af blå. Denne farveskala anvendes også på de nye siddemøbler og skaber en harmonisk fusion af både nyt og eksisterende møblement. Både tidligere og nye besøgende er glade for det nye bibliotek og bekræfter succesen af renoveringsprojektet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder