Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Lyst og indbydende bibliotek i Geraardsbergen

Lys og god plads er centrale elementer i det nye bibliotek i Geraardsbergen. Biblioteket er mere end blot et sted at låne bøger; det er et sted til læsning, studier, spil og meget mere. Der er mange siddemøbler at vælge imellem: borde og stole til arbejde eller studier, hyggelige og komfortable lænestole til afslapning og puffer, hvor man hurtigt kan slå sig ned med en god bog.

Møderummet skiller sig ud med markante og buede glasvægge. Der findes fleksible borde og stole i forskellige farver, som kan anvendes til alle former for aktiviteter.

I hele biblioteket er reolerne hvide for at trække opmærksomheden mod indholdet – nemlig bøgerne. Bygningens moderne farvepalette bliver afspejlet i biblioteksmøblerne.

Det nye bibliotek er en verden til forskel fra det gamle bibliotek.

Bibliotekar, Paul De Taeye, udtaler: ”Det gamle bibliotek var fuldstændig nedslidt og opfyldte ikke engang de mest basale sikkerheds- og komfortstandarder. Det nye bibliotek er mere rummeligt og luftigt med flere sidde- og studiemuligheder. Der er lagt særlig vægt på at skabe tilstrækkelige hvile- og siddeområder samt mere plads og samhørighed i designet. Ud fra de næsten enstemmigt positive reaktioner konkluderer vi, at dette har været en succes.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder