Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Et imødekommende, praktisk og kulturvenligt multifunktionsrum

Før renoveringen var Celles Bibliotek forfaldent og levede ikke længere op til udviklingen af de tjenester, som et bibliotek skal kunne tilbyde i dag. Derudover var arealet og pladsen for lille og overfyldt.

Den nye indretning er bedre egnet til at huse multimedie-materialer samt talrige aktiviteter og tjenester, som besøgende har brug for. Biblioteket er nu blevet et alsidigt rum med møbler på hjul, der kan omdannes til for eksempel underholdningsrum, konferencer og biograf.

Nathalie Quiévreux, leder af kulturcentret i Celles, udtaler: "Indretningen er designet til at lette brugernes bevægelse i henhold til specifikke behov; Der er for eksempel et børnehjørne med lænestole til forældre i nærheden af børnebøgerne og en logisk rute til at præsentere en bestemt samling i udvalgte områder på biblioteket. Der er blevet lagt særlig vægt på tilgængelighed og praktisk anvendelighed, og biblioteket er blevet tilpasset forskellige målgrupper, som nemt kan cirkulere rundt. De besøgende er begejstrede: Det er meget bedre end før.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder