Product added to basket

  • logo
  • 0 0

University of Bedfordshire

The University of Bedfordshire, Storbritannien

University of Bedfordshire har for nylig investeret 46 millioner pund i et nyt, topmoderne bibliotek på Luton campus. Hos thedesignconcept ltd. var vi glade for at blive valgt som hovedleverandør af møbler til projektet, som i alt spænder over 7.400 m2 fordelt over ni etager.

 

> Læs mere om projektet

Bredt udvalg af biblioteksmøbler

I tæt samarbejde med universitetets projektteam og MCW Architects har vi hos thedesignconcept ltd. introduceret et bredt udvalg af møbler gennem hele bygningen. De inkluderer blandt andet:

  • Studiebåse med ro for individet eller til gruppearbejde
  • Topmoderne IT- og AV-møbler
  • Bløde siddepladser med integreret teknologi
  • Farvede skrivebordsstikkontakter
  • Mødearealer
  • Cafeteria

 

 

 

"Thedesignconcept ltd. har bragt kreative idéer og fantastiske løsninger på banen til dette projekt. Teamet havde utrolig stor fokus på detaljerne og var en god støtte, hvilket har gjort en stor forskel. I samspil har vi skabt et fantastisk bibliotek på ni etager, som har begejstret og imponeret alle på universitetet.”

- Leo O'Neill
 Leder for biblioteksudvikling
 University of Bedfordshire, Storbritannien

 

 

 

 

Et miks af forskellige biblioteksmøbler

Thedesignconcept ltd. er kommet med mange løsninger til nye møbler og inventar til universitetets bibliotek. På alle ni etager er der kommet studiebåse til individuel læsning og større områder til gruppearbejde. Studerende kan slå sig ned i farverige bløde siddemøbler og gøre læsningen så behagelig som mulig.

Studiebåsene er i mange farver overalt i biblioteket. Der er lænestole med høj ryg til at reducere støj fra omkringliggende områder, som er placeret ved arbejdsstationer med mulighed for at tilkoble bærbare computere til stik og USB-porte. Der er også kommet runde fempersoners borde med computerskærme, som kan justeres i højden, så bordene også kan være skærmfrie. Tastatur, mus og integreret kabelbakke er også tilgængelige. Studiebåsene komplementerer de eksisterende reoler i biblioteket og tilføjer et moderne touch, samtidig med at de bringer flere farver på banen. 

I caféen ved receptionen ved Luton Campus biblioteket står der klassiske stole med krombund i en række farver, der passer til resten af biblioteksindretningen. Stole med træmeder er placeret flere steder i biblioteket, og versioner med vippende bund giver de studerende mulighed for to siddestillinger for maksimal komfort og støtte. Sidst men ikke mindst kan stabelbare stole med polstrede sæder nemt opbevares og tages frem efter behov.

 

 

 

 

Andre projekter