Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Plymouth Bibliotek

Plymouth Bibliotek, Storbritannien

Efter en intens udbudsproces blandt et stærkt felt faldt valget på thedesignconcept ltd. til at redesigne og indrette Plymouth Bibliotek.  

Plymouth byråd valgte en ny placering til biblioteket i hjertet af centrum – en beslutning, der var afgørende for valget af designet. Med mange butikker lige om hjørnet skulle biblioteket ligeledes afspejle en spændende og energisk stueetage med iøjnefaldende funktioner og en kommerciel vibe.

 

> Læs mere om projektet

Væggrafik og farverige arealer

Besøgende kommer ind på biblioteket via Armada Way indgangen og bliver af Cocoon møbler ledt hen til det enestående børnebibliotek og budt velkommen af et fantastisk citattræ i midten af rummet. Lyse møbler, væggrafik og Warhol-inspirerede fyrtårnsgavle skaber liv på biblioteket. Sammenlignet med stueetagen er der et helt andet tempo på første sal. Fyrtårnstemaet fortsætter for at understrege den ikoniske reference til byen, men derudover skifter farverne for at passe til det mere afdæmpede, studievenlige miljø.

Specialdesignede akrylblade bliver brugt på træet til at sætte endnu mere farve på børnebiblioteket og de pulserende fyrtårnsgavle i akryl skaber et genkendeligt farvetema i stueetagen. Rundt om søjlerne er der monteret skræddersyede borde, som skaber et rummeligt computerområde. Væggrafikken ses gennem hele biblioteket og er med til at skabe liv.

Cocoon møblerne bliver brugt til at skabe flere siddepladser og udstillingsmuligheder for biblioteket og dets besøgende. Warhol-inspirerede fyrtårnsakryl- og gavle skaber en stærk visuel effekt. Farverne skifter fra stueetagen til første sal for at forstærke den afdæmpede atmosfære, mens et ikonisk billede, som har stor betydning for Plymouth by, bliver fremhævet.

 

 

 

 


Hør hvad andre siger...

Vi valgte at indgå et samarbejde med thedesignconcept ltd. om skabelsen af det nye Plymouth Bibliotek på grund af deres entusiasme og loyalitet mod biblioteksbranchen, som de tidligere har demonstreret i deres bud og interview. Deres kreativitet og vision i fortolkningen af vores oplæg skaber en ægte følelse af et sted i bymidten fyldt med sjæl og nerve.

Alle dele af processen er forløbet godt – lige fra færdiggørelsen af designet til den endelige installation. Vi var endda færdige to dage før, vi havde planlagt.”

Chris Coldwell, Senior Project Manager Portfolio
Transformation, Plymouth Byråd

 

 

Produkter anvendt til Plymouth Bibliotek

Andre projekter