Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Johnstone Bibliotek

Johnstone Bibliotek, Storbritannien

Johnstone Town Hall blev tildelt prisen som ”Årets udvikling (offentlige bygninger)” ved Scottish Property Awards blot få dage efter at være blevet overdraget til Renfrew Council, BAM Construction i Skotland.

 

> Læs mere om projektet

En ekstraordinær bygning

Med en kombination af en enestående glasfacade, offentlig atrium og sten i høj kvalitet skiller bygningen sig ud fra de omkringliggende bygninger på Ludovic Square. Bygningen blev designet som en katalysator for et bredere fornyelsesprogram i byen.

Den er symbolet på en ny form for service i lokalsamfundet, da folkebiblioteket, teatret, ægteskabssuite, konferencerum og café er slået sammen med personalet fra kommunens bolig- og socialafdelinger, AdviceWorks, Police Scotland og MacMillan cancer Support.

Thedesignconcept ltd. har bidraget med designløsninger til biblioteket, herunder gulvbelægning, belysning og billeder, for at sikre et sammenhængende design. Vi har arbejdet tæt sammen med arkitekterne Holmes Miller og bibliotekets personale for at sikre, at vi levede op til bibliotekets mål. Resultatet er en ekstraordinær bygning inde som ude.

 

 

Venstre: Farverige billeder pifter væggene op, og møblerne giver karakter og farve på børnebiblioteket.

Højre: Showit udstillingsdisplays skaber sammen med neon bogtårne optimal fleksibilitet og tilføjer endnu flere friske farver til biblioteket.

Nederst: 60/30 rund reol skaber en god kontrast til de lige reoler, som ellers bliver brugt i biblioteket.

 

 

 

 

Produkter anvendt til Johnstone Bibliotek

Andre projekter