Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Bibliotek @TheLightbox

Bibliotek @TheLightbox, Storbritannien

Efter en intens udbudsproces har thedesignconcept ltd. stået for indretning og produkter til biblioteket @TheLightbox i Barnsley.

I tæt samarbejde med Henry Boot Construction og Barnsley byråd har vi lavet designløsninger og indrettet en lys, farverig og interaktiv børneafdeling.

 

> Læs mere om projektet

 

 

Fremragende anmeldelser

Da biblioteket officielt åbnede dørene den 13. juli 2019, var det for over 6000 besøgende. Anmeldelserne fra offentligheden har været fantastiske: “Jeg overdriver ikke, når jeg siger, at min tre-årige datter Tilly og jeg bogstavelig talt kunne have brugt en hel dag i børneafdelingen. Den overstiger alle forventninger!

Dem, der har stået for designet, er geniale! Det er utrolig gennemtænkt, lyst, rummeligt og farverigt og indbyder til mange timers læsning.

Der er mange sjove og børnevenlige kroge, hvor man kan hygge sig med sin yndlingsbog. Der er hyggelige gemmesteder og borde og stole med forskellige dyretemaer, som man kan sidde på sammen.” 

Den flotte anmeldelse kommer fra Michelle, som står bag bloggen ”Where can I take the kids today” og var en af de første til at besøge biblioteket.

 

 

Biblioteket tilbyder moderne faciliteter og flere services end traditionelle biblioteker. Blandt andet skal et laboratorie i stueetagen være med til at øge interessen for naturvidenskab, teknologi, teknik og matematik og anvendes til undervisning om kodning. 

Der er et rum for folk med autisme, som har brug for et roligt sted at være.

 

 

Børnebiblioteket er en del af læsesalen på første sal. Det består af sjove biblioteksmøbler i friske farver, TV-skærme, Ipads til at spille på og selvfølgelig hundredevis af bøger.

På anden sal er der studiepladser med en masse borde og adgang til computere med fri wifi for alle besøgende.  

Der findes ydermere en IT-suite med 20 computere og en 65 tommer interaktiv skærm, som kan blive brugt til forskellige former for undervisning og løbetræningssessioner. Suiten anvendes af forskellige grupper til forskellige (digitale) aktiviteter.

I en tid hvor biblioteksinvestering er lav, og mange biblioteker har set sig nødsaget til at lukke, kommer Bibliotek @TheLighbox på et belejligt tidspunkt og har været et vendepunkt for byen Barnsley.

 

 

Produkter anvendt til Bibliotek @TheLightbox

Andre projekter