Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Eventyrligt tilbehør til børnereoler og display

Eventyrligt tilbehør til børnereoler og display

Fremvis og organiser bøger på en legende og iøjenfaldende måde med dette eventyrlige tilbehør til børnereoler og display

Med de mange forskellige muligheder for en række reolsystemer vil dette tilbehør helt sikkert skabe sjov oven i funktionaliteten.

Byg dobbelt-sidede hyldesystemer om til farverige slotte ved at sætte et pyramideformet tag på. Dette tilbehør passer kun til dobbelt-sidet Unifelx, Quadra og Ratio reolsystemer.

Tilføj et eventyrligt element til nøgne reoler med træsidestykker, der er dekoreret så de passer til temaet i bibliotekets børneafdeling. Dette tilbehør passer kun til dobbelt-sidet Uniflex og Quadra reolsystemer.

Øg funktionaliteten ved at tilføje sidepaneler, som kan kombineres med forskelligt display tilbehør. Derved skabes perfekt fokus på nye bøger eller de seneste nyheder og informationer. Dette tilbehør passer kun til dobbelt-sidet Ratio hyldesystem.

Ekstra høje inddelinger kan bruges til at gøre en lang række af reolsystemer spændende. Dette tilbehør passer kun til enkelt- og dobbelt-sidet Ratio hyldesystem.

Materiale melamin på spånplade