Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Lille, men perfekt indrettet

Bewsey & Dallam Community Hub bringer vitale biblioteks-, fritids- og samfundsfaciliteter til området.

Opgaven var at skabe en bygning, der føles rummelig, åben og imødekommende for unge og familier. Samtidig var det hensigten at indarbejde demensvenlige designprincipper for at sikre, at Bewsey og Dallam Community Hub er en facilitet, der er inkluderende for alle.

Den nye 3-etagers bygning indeholder et elevterapibassin og et fællesområde i stueetagen, som omfatter biblioteket og digitale tjenester.

Biblioteket er lille, men perfekt indrettet, og fleksible foldedøre bringer det udendørs ind. De åbner biblioteket op til en smuk terrasse med siddepladser. Biblioteket tilbyder selvbetjent udlån og gratis offentlige computere. En reception/socialt område, der giver en modtagelse for brugere af lokalsamfundet og siddepladser. Biblioteket er designet til selvbetjening og fokuserer på to universelle tilbud – læsning og information.

Integreret teknologi sikrer, at Wi-Fi-aktiverede enheder, herunder tablets, computere, bærbare spillekonsoller, smartphones, digitale kameraer og digitale lydafspillere nemt forbinder til internettet.

Bygningen fungerer nu som et fokus for velvære og sundhedsfremmende aktiviteter, jobmuligheder, sikkerhedsinitiativer i lokalsamfundet, adgang til lovpligtige instanser, digitale muligheder og plads til, at samfundet kan udvikle sine egne aktiviteter. Dette omfatter forbedring af livsstil ved at tilbyde en bred vifte af faciliteter og tjenester, der spænder fra sport til sundhed og biblioteker; dermed skabe et fællesskabsanker, der giver et sikkert, neutralt, stigmafrit miljø.

I indretningen blev fokus lagt på adgang og bekvemmelighed, samtidig med at der blev skabt et enkelt, roligt miljø ved omhyggelig brug af farver og designprincipper, som muliggjorde nem navigation i hele bygningen; især for dem med demens og andre særlige behov.

Produkter anvendt til Bewsey and Dallam Hub, Storbritannien

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder