Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Et levende bibliotek

Ballyfermot er et stort samfundsbibliotek. Det åbnede for offentligheden i 1981, og med sine 2090 m2 er biblioteksbygningen et af de største Dublin City Folkebibliotekers ejede biblioteksområder.

 
Design udfordringen for denne ommøblering var at skabe praktiske og små tætte rum inde bibliotekets enorme vidde. Interne landmærker blev skabt for at angive en balance mellem bevidste zoner inde i bygningen og for at understøtte nem navigering og vejvisning gennem bygningen uden at fysiske barrierer er i vejen.


Forældre og børn er en særlig vigtig målgruppe for biblioteket, og målet var derfor at gøre biblioteket til et imødekommende og specielt sted for dem. Det har måtte være en balance mellem uafhængighed, leg og udforskning hos børnene med den nødvendige sikkerhed og observation. Møbelvalget er dynamisk, interaktiv og ny for at opfordre børnene og vise dem en oplevelse udover alle forventninger. Det er aldeles vigtigt at børneafdelingen i biblioteket oprindeligt leverer til deres behov, og ikke bare er en mindre version af voksen afdelingen.


Store grafikker er brugt gennem biblioteket til at tilføje lokal interesse og begejstring. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder