Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Et moderne bibliotek med butiksfornemmelse

Douglas bibliotek genåbnede for offentligheden i November 2020. Biblioteket er beliggende i stueetagen i Douglas Village indkøbscenter, og derfor var ønsket en indretning med en tydelig fornemmelse af mødeplads og butik, hvor folk kunne undslippe trængsel og travlhed og nyde et behageligt sted at se verden gå forbi.

Det åbne bibliotek har via et glasparti udsigt over indkøbscentret, og det tillod os at bruge vores kreativitet. Vi installerede farvestrålende væggrafik og skabte et huslignende landskab, der skaber opmærksomhed fra forbipasserende og travle kunder.

Vores klassiske 60/30 reolsystem giver fleksibilitet og specialtilpassede endegavle bruges for at tilføje flere farver og moderne udstillingsløsninger.
Det færdige biblioteksrum er lyst, farverigt og indbydende, som i høj grad anvendes af lokalsamfundet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder